Äänestä suosikkiasi 1.7.-5.8.2021!

Tutustu kilpailijoihin ja äänestä suosikkiasi!

Tutustu alla Suomen Kuumin 2021 -finalisteihin ja äänestä suosikkiasi! Äänestysaika on 1.7.-5.8.2021. 

Kilpailun finaali järjestetään kaikille avoimessa Liperin Yrittäjien Y Fest -tapahtumassa Liperin Kirkkolahden poukamassa 6. elokuuta. Tilaisuudessa palkitaan tuomariraadin nimeämä kilpailun voittaja, lehdistön suosikki sekä eniten yleisön ääniä saanut yleisön suosikki. 

Ohjeet äänestämiseen: 

  1. Tutustu kilpailijoihin sivun alaosassa
  2. Valitse suosikkisi Mentimeter-palvelussa 
  3. Paina "Lähetä" 

 

Suomen Kuumin 2021 -finalistit:

Rosa Cantarella

1. Rosa Cantarella

Olen 24-vuotias, 2-vuotiaan tytön äiti Joensuusta. Koulutukseni on turvallisuusvalvoja, mutta toimin valokuvausalan yrittäjänä. Harrastan tanssia, lenkkeilyä ja käsitöitä. Luonto ja eräily ovat myös läheisiä. Nautin esiintymisestä, ja minulla on ollut muutamia juonto- ja edustustehtäviä. Armeijassa joukkojen edessä päivittäin puhuminen toi lisää esiintymisvarmuutta. 

Suomen Kuumin 2021 -voittajana ja maakunnan edustajana olisin aktiivinen. Heittäydyn suurella innolla mukaan ja olen idearikas toteuttaja. Olen avoin ja lämminhenkinen persoona. Minut löytää Instasta nimellä @rosabiancacantarella.

2. Hanna Karvonen

Olen 29-vuotias liperiläinen, juuri Outokumpuun muuttanut. 

Minulla on liiketalouden perustutkinto ja olen työskennellyt hyvinvointisektorin lisäksi myös myyntitehtävissä. Olen koulutukseltani Brain Relief -hoitaja, rentoutusvalmentaja ja lähihoitaja. Suunnittelen oman hyvinvointialan yrityksen perustamista. Vapaa-ajalla lenkkeilen ja joogaan. Sydäntäni lähellä ovat luonto, eläimet, lapset ja muiden auttaminen. 

Suomen Kuumin 2021 -kilpailussa olen mukana myönteisin ja avoimin mielin. Ihana tutustua uusiin ihmisiin! 

Anne Karjalainen

3. Anne Karjalainen

Olen 34-vuotias liperiläinen. Koulutukseltani olen suurtalouskokki, kosmetologi ja lähihoitaja. 

Kuntoilen salilla, pyöräillen ja juoksulenkkeillen. Aiempaa esiintymiskokemusta minulla ei juurikaan ole, mutta menen uutta kohti rohkein ja avoimin mielin! Jos minut valittaisiin voittajaksi, olisin maakunnan edustajana kuuman tulinen ja sopivassa suhteessa temperamenttinen nainen, sanavalmis ja tilanteisiin tarttuva. Energinen ja elämäniloinen. 

Instagramissa olen nimellä @anne.maaret. 

Saana Helkimo

4. Saana Helkimo

Olen 29-vuotias joensuulainen. Harrastan kuntosalia ja ratsastusta. 

Olen lastensuojelun ohjaaja. Olen esiintynyt yleisölle aiemman lauluharrastukseni parissa ja työskennellyt promoottorina kuntosaliketju Fressille.
  
Olen iloinen ja rohkea, minulle on tärkeää luoda uskoa ja kannustaa ennen kaikkea vähäosaisia lapsia ja nuoria, jota haluan tuoda esiin mikäli pääsisin edustamaan maakuntaa.

Instagramissa olen nimellä @saana_johanna_

Satu Jaatinen

5. Satu Jaatinen

Olen 37-vuotias joensuulainen. Harrastuksiani ovat Pin-Up, lukeminen, käsityöt ja liikunta. Pin-Up-kurssin jälkeen olen käynyt muutamassa Pin-Up-kisassa kokemusta hakemassa.

Maakunnan edustajana olisin aurinkoinen hottis: omalaatuinen, iloinen persoona, joka jää kaikille mieleen helposti lähestyttävänä ja positiivisena.  

Instagramissa minut löytää nimellä @sparklingsagadivine

Tiina Nevalainen

6. Tiina Nevalainen

Olen 33-vuotias personal trainer, vaatetusompelija, tekstiilialan artesaani ja kokoonpanija/tuotantohenkilö Joensuusta. 

Harrastuksiani ovat jatkuva itsensä kehittäminen, opiskelu sekä liikunta kuntosalilla ja lenkkeillen. 

Pohjois-Karjalassa parasta ovat ystävälliset, iloiset ja avuliaat ihmiset sekä luonto erityisesti nyt kesällä. Olen herkkä, mutta itsepäinen ja rohkea. Suomen Kuumin 2021 -voittajana ja maakunnan edustajana pitäisin silmät ja korvat auki uusille ideoille ja mahdollisuuksille, joita voisi lähteä viemään eteenpäin.